Pannoumi Tortilla

10 portioner
Ingredienser
  • 400 g Pannoumi Stek- & Grillost i bit
  • 10 st tortilla, stora, á ca 60g
  • 400 g tomat, tärnad
  • 100 g babyspenatblad
Till pesto:
  • 200 ml rapsolja
  • 75 g parmesanost, riven
  • 75 g pumpakärnor
  • 15 g vitlök, hackad
  • 20 g färsk basilika
Så här gör du

Lägg alla ingredienserna till peston i en mixer och mixa till en grynig sås, smaka av med salt och svartpeppar.

Riv stekosten på grov riv-skiva (grönsaksskärare går bra).

Lägg ut bröden, skär ett snitt in till mitten av brödet. Lägg på fyllningen i fjärdedelar – 1 ost, 1 spenat, 1 tomat och 1 med pesto.

Vik ihop och pensla ytan med lite olja och tillaga tortillan i klämgrill eller på stekhäll tills den är genomvarm.

Servera tortillan direkt.