Pytt i panna med senapscrème

10 portioner
Ingredienser
  • 900 g Pannoumi Stek- och Grillost i helbit
  • 2500 g potatis, fast, tärnad
  • 750 g gul lök, tärnad
  • 750 g morot, tärnad
  • 200 ml olja
  • 100 g smör
Senapscrème:
  • 400 ml Skånemejerier Crème Fraiche
  • 75 g dijonsenap
  • 10 g pepparrot
  • 30 g honung, flytande
Till servering:
  • 10 st stekta ägg
Så här gör du

Vispa samman senapscrèmen, smaka av med pepparrot, honung, salt och peppar.

Tärna osten i 0,5 cm stora bitar (grönsaksskärare går bra).

Stek potatis, lök och morot i omgångar så att de får fin färg och är genomstekta.

Stek osten på hett stekbord under omrörning tills den fått fin färg.

Blanda grönsaker och ost och servera som pyttipanna tillsammans med senapscrème och ägg.