Pinnbröd med färskostdipp

10 portioner
Ingredienser
Pinnbröd:
  • 6 dl vetemjöl
  • 1 msk bakpulver
  • 100 g Hjordnära Smör
  • 2,5 dl Hjordnära Mjölk 3%
  • 1 dl Skånemejerier Gratängost
Färskostdipp:
  • 300 g Président Tartimalin Färskost
  • 1 dl Hjordnära Mjölk 3%
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 msk lökpulver
  • 1 msk persillade (persilja och vitlök), torr krydda
Så här gör du

Vispa samman alla ingredienser till dippen, smaka av med salt och peppar. Blanda alla torra ingredienser till pinnbrödsdegen. Arbeta i smöret till en grynig massa. Rör i mjölk och ost till en kletig deg. Rulla ut degremsor och snurra upp den på pinnar. Grilla dem gyllenbruna och pensla med smör.