Minicupcakes med färskosttopping

Ca 30 stycken
Ingredienser
  • 100 g Skånemejerier Smör
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk vaniljpulver
  • ½ dl Skånemejerier Mjölk 3%
Saffransfrosting
  • 300 g Président Tartimalin Färskost
  • 75 g Skånemejerier Smör
  • 2 dl florsocker
  • 1 pkt saffran
Kanelfrosting
  • 300 g Président Tartimalin Färskost
  • 75 g Skånemejerier Smör
  • 2 dl florsocker
  • ½ msk kanel
Lingonfrosting
  • 300 g Président Tartimalin Färskost
  • ½ dl florsocker
  • ½ dl rårörda lingon
  • 75 g Skånemejerier Smör
Så här gör du

Sätt ugnen på 175°. Vispa smör och socker poröst. Rör i ett ägg i taget. Blanda ner mjöl, bakpulver och vanilj. Rör ner mjölken. Häll smeten i en smörjd muffinsplåt. Grädda i ca 20 minuter. Ta ut och låt svalna.

Vispa ihop färskost med smör, siktat florsocker och smaksättning. Spritsa eller bre på toppingen på muffinsen.