Vispa socker och äggula fluffigt. Koka upp grädden och slå över socker- och äggblandningen. Värm till 82˚ och lägg i gelatinet. Häll den varma smeten på chokladen och vispa till en jämn kräm. Sila och vänd sen ner yoghurten. Låt stå i kyl och svalna.
Vispa florsocker och äggvita till en fluffig maräng. Blanda alla torra ingredienser. Vänd ner de torra ingredienser i marängen. Blanda det brynta smöret med honungen och häll ner i smeten. Baka av i ugnen på 200˚ i 10 min. Använd små formar (ca 5 x 2 cm).
Koka socker och vatten tills det blir gyllenbrunt. Häll i balsamvinägern och vaniljstången (som är delad på mitten). När sockret har löst sig, lägg ner björnbären och koka i 5 min. Sila, lägg björnbären åt sidan, och reducera ner vätskan till hälften. Lägg ner björnbären igen och låt svalna i lagen.
Dela marängkakorna och spritsa chokladkräm på varje halva. Toppa med de inkokta björnbären.