Ingredienser
HALLON & VISPGRÄDDE
- 5 dl Hjordnära vispgrädde
- 300 g hallon
BANAN & CHOKLAD
- 500 g Lindahls cottage cheese
- 4 bananer, skivade
- 2 ½ dl chokladsås
ÄPPLE & KANEL
- 500 g Bistro färskost
- 4 äpplen
- 4 tsk kanel
TONFISK & COTTAGE CHEESE
- 500 g Lindahls cottage cheese
- 2 burkar tonfisk (185 g varav 150 g tonfisk)
- 4 tsk örtsalt
- persilja
LAX & PURJOLÖK
- 500 g Bistro färskost
- 200 g kallrökt lax
- 4 dl Allerum Präst, finriven
- 1 purjolök, strimlad
- 4 tsk örtsalt
MOZZARELLA & TOMAT
- 500 g Hjordnära crème fraiche
- 4 x 125 g Galbani mozzarella, i bitar
- 4 st tomater, hackade
- basilika, strimlad
MOZZARELLA & SPENAT
- 500 g Hjordnära crème fraiche
- 4 x 125 g Galbani mozzarella, i bitar
- 100 g färsk spenat, hackad
MORÖTTER & SWEET CHILI
- 500 g Bistro färskost
- 4 dl Allerum Präst, finriven
- 1,5 dl sweet chili sås
- 4 dl morötter, finrivna
- chili, skivad
OST & SKINKA
- 500 g Hjordnära crème fraiche
- 4 dl Allerum Präst, finriven
- 250 g rökt skinka, strimlad
- 1 purjolök, strimlad