Ingredienser
																	Soppa
																			
																							- 600 g zucchini, i bitar
- 150 g gul lök, i klyftor
- ½ dl olivolja
- 6 dl kokosmjölk
- 1 l grönsaksbuljong
- 500 g kikärter, kokta
- cayennepeppar
- basilika
- 2 st avokado
- salt och peppar
- 150 g Galbani Mozzarella Grattugiata
- 50 g pumpafrön till toppning
- 1 dl hackad persilja till garnering
Bruschetta
																							- 50 skivor av baguette
- 4 msk vitlök, hackad
- 5 dl tomat, urkärnad, tärnad
- 1 dl persilja, hackad
- 1 dl basilika, finskuren
- 200 g Galbani Mozzarella Grattugiata
- 4 dl gul lök, finhackad
- 3 dl olivolja
- flingsalt
 
															
									Så här gör du
 Bryn zucchini och lök i olivolja. Tillsätt kokosmjölk, grönsaksbuljong och kikärter och koka i ca 15 minuter. Tillsätt cayennepeppar och basilika. Mixa alla ingredienser släta, tillsätt Mozzarella Grattugiata och avokado allra sist. Smaka av med salt och peppar. Toppa med zucchini, kikärtor, pumpafrön och persilja.
Bruschetta
Blanda alla ingredienser och fördela på brödskivor. Baka av i ugn på 175°C i ca 10 minuter.