Ingredienser
- 1500 g lax, tärningar
- 1500 g torsk, tärningar
- 2 kg potatis, stora tärningar, blancherad
- 300 g salladslök, strimlad
- 300 g morot, strimlad
- 3 msk gula senapsfrön
- 200 g sojabönor
- 300 g spetskål, strimlad
- 300 g kålrot, tärningar
- 2 dl dill, skuren
- 1 dl rapsolja
- salt och vitpeppar
Sås
- 300 g Président Färskost Tartimalin
- 300 g Lindahls Kvarg 9,2%
- 2 dl flytande grönsaksbuljong
Grönkålspesto
- 400 g grönkål, repad
- 3 dl solroskärnor
- 2 msk vitlök, pressad
- 4 dl rapsolja
- 4 dl Président Färskost Tartimalin
Så här gör du
Fisklåda
Blanda alla ingredienser och krydda med salt och vitpeppar.
Sås
Blanda alla ingredienser och lägg såsen i botten på ett bleck. Lägg fiskblandningen över, men blanda inte. Baka av i ugn på 150°C kombi 60% ånga i ca 15 min.
Grönkålspesto
Mixa grönkål, solroskärnor och vitlök. Tillsätt rapsolja försiktigt. Blanda i färskost.