Deg
Kör ihop alla ingredienser i en hushållsassistent snabbt och kyl. Kavla ut till 0,5 mm tjocklek och stansa ut runda kakor med 7 cm utstickare. Stansa hål i mitten av hälften av kakorna med 4,5 cm utstickare. Placera på plåt med bakplåtspapper och pensla tunt med ägg. Grädda ca 10 min på 170°C varmluft tills svagt gyllene. Låt svalan på galler.
Till pensling
Blanda ihop och låt stå en stund.
Fyllning
Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Vispa upp färskost med florsocker och zest. Vrid ur gelatinet och smält i grädden. Tillsätt citronsaft. Rör först i lite ostkräm i gelatinet och vänd sedan ihop allt. Ställ kallt en stund. Sprita en ring av krämen på varje kaka (dem utan hål). Fyll mitten med 1 tsk marmelad. Lägg på “locket” (dem med hål), och tryck till försiktigt. Lägg lite bär i varje hål och pudra med florsocker, frystorkade hallon, hackade pistagenötter eller en ätbar blomma.