Ingredienser
																	Baskräm:
																			
																							- 350 g Galbani Mascarpone
 
																							- 300 g Salakis yoghurt, grekisk eller turkisk
 
																							- 2 dl florsocker
 
																							- 2 msk acaciahonung
 
																							- 1 msk vaniljsocker
 
																					
																										Citronkräm:
																			
																							- 1,5 dl lemoncurd, rumstempererad och mjuk
 
																							- 1 msk finrivet citronskal
 
																							- 1 dl baskräm
 
																					
																										Blåbärskräm:
																			
																							- 1 dl blåbärssylt, fast och rumstempererad
 
																							- 0,5 dl baskräm
 
																					
																										
																			
																							- Savoardikex
 
																							- Bär till servering
 
																							- Brödform
 
																					
																															 
															
									Så här gör du
 Börja med basen, vispa mascarpone, florsocker och vaniljsocker fluffigt. Vänd försiktigt ner yoghurt och honung. Rör sedan ihop de andra två krämerna. Täck botten på en brödform med kex och ringla över de olika krämerna så det blir ett snyggt, melerat mönster. Ställ minst fyra timmar i frysen och skiva sedan upp och servera tillsammans med färska bär.