Ingredienser
Baskräm:
- 350 g Galbani Mascarpone
- 300 g Salakis yoghurt, grekisk eller turkisk
- 2 dl florsocker
- 2 msk acaciahonung
- 1 msk vaniljsocker
Citronkräm:
- 1,5 dl lemoncurd, rumstempererad och mjuk
- 1 msk finrivet citronskal
- 1 dl baskräm
Blåbärskräm:
- 1 dl blåbärssylt, fast och rumstempererad
- 0,5 dl baskräm
- Savoardikex
- Bär till servering
- Brödform
Så här gör du
Börja med basen, vispa mascarpone, florsocker och vaniljsocker fluffigt. Vänd försiktigt ner yoghurt och honung. Rör sedan ihop de andra två krämerna. Täck botten på en brödform med kex och ringla över de olika krämerna så det blir ett snyggt, melerat mönster. Ställ minst fyra timmar i frysen och skiva sedan upp och servera tillsammans med färska bär.