Ingredienser
- 10 skivor surdegsbröd
- 2 st avokado
- 10 st cocktailtomater med kvist
- spenatsallad/lollo rosso
- salt och peppar
Svamp
- 300 g kejsarchampinjoner, delade
- 300 g shiitake, delade
- 1 st vitlöksklyfta, finhackad
- 1 dl persilja, hackad
- smör att steka i
- salt
Citronspread
- 300 g Président Tartimalin Färskost
- 1 st citron, zest och saft
Så här gör du
Baka av tomaterna på 200 grader i 5 min.
Svamp
Stek svamp och vitlök på låg värme tills mjuka. Dra åt sidan och tillsätt persilja och lite salt.
Citronspread
Blanda färskost och citron.
Bre mackan med citronspread. Fördela avokado och svamp på mackorna. Dekorera med brända tomater och lite flingsalt, svartpeppar och citronzest.