Efterätter med kvarg

1 portion | 20 min
Ingredienser
Hallondröm
  • 2 digestivkex
  • 20 g Skånemejerier smör, smält
  • 1 dl Lindahls Kvarg 9,2%
  • ½ dl hallon
  • 1 tsk rörsocker
Kvargfrestelse
  • 1 dl Lindahls Kvarg 9,2%
  • 1 dl bär (hallon och blåbär eller bara blåbärssylt)
  • 1 msk honung
  • Lägg kvargen i en skål. Häll över bär och avsluta med att ringla honung över.
Så här gör du

Halllondröm
Smält smöret och låt svalna. Smula sönder digestivekexen och blanda med smöret. Häll smulet i ett glas. Lägg i kvargen och toppa med hallon. Strö över rörsocker.

Kvargfrestelse
Lägg kvargen i en skål. Häll över bär och avsluta med att ringla honung över.