Ingredienser
Bärsallad
- 3 dl Hjordnära Vispgrädde
- 2 dl Lindahls Kvarg 9,2%
- 1 tsk vaniljpulver
- 2 msk flytande honung
- blandade bär
Äppelsallad
- 1 l Hjordnära Crème Fraiche
- 2 msk flytande honung
- 1 msk kanel
- äpplen skurna i bitar
Kokossallad
- 1 l Salakis Grekisk Yoghurt
- ½ dl flytande honung
- 4 dl rostad kokos
- blandad frukt
Så här gör du
Bärsallad
Vispa grädden och blanda med kvarg, vaniljpulver och honung. Servera bär och toppa med grädde.
Äppelsallad
Lägg äpplena i skålar. Toppa med crème fraiche. Ringla över honung och strö över lite kanel.
Kokossallad
Lägg upp frukt i skålar. Toppa med honung. Ringla över honung och strö över kokos.