Grillad Pannoumiburgare med syrad lök

10 portioner
Ingredienser
  • 10 st Pannoumi, skivad 60 g eller 100 g
  • 30 ml olja
  • 10 st hamburgerbröd
  • 300 g picklad rödlök
  • 100 g picklade senapsfrön
  • salladsgrönsaker
Till dressingen
  • 3 dl Skånemejerier Crème Fraiche
  • 1,5 dl mango chutney
  • 2 msk pressad lime
  • hot sauce, t ex Tabasco, efter smak hackade örter, t ex koriander, persilja eller basilika
Så här gör du

Vispa crème fraiche tills den tjocknat och blivit fluffig. Häll chutney, lime och hot sauce i en mixer och mixa det helt slätt. Vispa samman crème fraiche och chutney, smaka av med salt och svartpeppar.

Grilla Pannoumin (pensla med lite olja om det behövs) och rosta bröden. Montera fina burgare med Pannoumi, bröd, dressing, lök, senap och grönsaker.