Haloumibiffar
Sätt ugnen på 225°C. Dela och fördela potatis på en ugnsplåt och vänd runt i olja och salt. Rosta mitt i ugnen ca 25 min. Skölj av kikärtorna i kallt vatten och mosa grovt i en bunke. Blanda potatis, lök, zucchini, salladslök, haloumi och kvarg. Rör ihop med maizena, ägg, bakpulver och salt och peppar. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek små biffar av smeten på medelvärme, ca 3 min per sida, eller stek i ugn.
Vitkål
Skär vitkålen i stora klyftor. Blanda med salt, olivolja, och den pressade vitlöken. Pressa citronsaft över kålblandningen. Dela sedan citronen i stora bitar och baka av med kålen på 175°C combi 10% ånga i ca 25 min.
Persilja- och citronkvarg
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Servera med rotfrukter.