Ingredienser
																	
																			
																							- 500 g kycklingfilé eller kycklinglårfilé
 
																							- 100 g smör
 
																							- 200 g schalottenlök
 
																							- 150 g morot, slantad
 
																							- 1 chilifrukt, finhackad
 
																							- 1 l kycklingbuljong
 
																							- 500 g passerade tomater
 
																							- 6 dl pastahjul
 
																							- 1 msk vitlök, pressad
 
																							- 200 g purjolök, strimlad
 
																							- 2 ½ dl grädde
 
																							- 400 g Ljuva Ostcrème
 
																							- 1 krm cayennepeppar
 
																							- salt och peppar att smaka av med
 
																					
																										Persiljecrème
																			
																							- 200 g Bistro Färskost
 
																							- 1 st citron, skal och saft
 
																							- 1 dl persilja, hackad
 
																							- 1 msk flingsalt
 
																					
																															 
															
									Så här gör du
 Bryn kycklingen i smör. Tillsätt schalottenlök, morötter och chili. Häll i kycklingbuljong och passerade tomater. Tillsätt pastan och vitlök, purjolök, grädde och ostcrème. Koka ca 15 min på svag värme. Smaka av med cayennepeppar, salt och vitpeppar.
Persiljecrème
Vispa ihop alla ingredienser och klicka ner i soppan vid serveringen.