Matiga mackor

10 portioner | 20 min
Ingredienser
Gurka och färskost
  • 20 skivor bröd
  • 2 dl Président Tartimalin Färskost
  • 1 skivad gurka
Paprika, skinka och färskost
  • 20 skivor bröd
  • 2 dl Président Tartimalin Färskost
  • 10 skivor skinka
  • 3 skivade röda paprikor
Äpple och färskost
  • 20 skivor bröd
  • 2 dl Président Tartimalin Färskost
  • 4 tunt skivade äpplen
Skinka och färskost
  • 20 skivor bröd
  • 2 dl Président Tartimalin Färskost
  • 10 skivor skinka
Jordgubbar och färskost
  • 20 skivor bröd
  • 2 dl Président Tartimalin Färskost
  • ½ l skivade jordgubbar
Så här gör du

Gurka och färskost
Bred färskost på brödet och lägg på gurka. Lägg ihop och skär i två bitar.

Paprika, skinka och färskost
Bred färskost på brödet och lägg på skinka och paprika. Lägg ihop och skär i två bitar.

Äpple och färskost
Bred färskost på brödet och lägg på äpple. Lägg ihop och skär i två bitar.
TIPS! Strö över lite kanel!

Skinka och färskost
Bred färskost på brödet och lägg på skinka. Lägg ihop och skär i två bitar.

Jordgubbar och färskost
Bred färskost på brödet och lägg på jordgubbar. Lägg ihop och skär i två bitar.
TIPS! Om du använder tinade, frysta jordgubbar: låt bären rinna av, mosa med gaffel och bred ut.