Vispa smör och socker tills ljust och luftigt, tillsätt sedan äggen ett i taget. Sikta i salt, mjöl och bakpulver. Blanda tills det är en smet och slå i olja och filmjölk. Spritsa eller skeda ner kakmixen i cupcakeformar, baka på 160° i ca 13–16 minuter. Låt dem svalna.
Spritsa curd i mitten på kakan genom att trycka in en liten tyll från botten. Toppa kakan med frosting och curd.
Frosting:
Vispa ihop färskost och smör, tillsätt florsocker lite i taget. Vispa därefter tills frostingen har blivit vit och fluffig.
Passionfruktscurd:
Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten. Värm upp frukt-juice, ägg och socker till 83 grader, tillsätt gelatinbladet. Skär smöret i mindre bitar, vispa i ihop den varma curden med smöret, låt det svalna i kyl i minst 2 timmar.