Mixed grilled cheese

10 portioner
Ingredienser
  • 900 g Pannoumi Stek- & Grillost i bit
  • 500 g rödlök, skalad
  • 500 g cocktailtomater
  • 750 g aubergine
  • 200 g gul paprika
  • 20 st grillspett
  • 50 ml olivolja
Potatis:
  • 2000 g färsk/delikatess/liten potatis
  • 100 ml rapsolja
  • 30 g vitlök, finhackad
  • 75 g färska örter, hackade
Dressing:
  • 100 ml dijonsenap
  • 30 g flytande honung
  • 60 ml mild vit vinäger
  • 175 ml rapsolja
  • 1,5 g dragon, torkad
Så här gör du

Koka potatisen i rejält saltat vatten, låt dem sedan ånga av.

Skär ost, rödlök, zucchini och paprika i fina bitar. Dela tomaterna på mitten. Trä upp ost och grönsaker på spetten.

Vispa samman alla ingredienserna till dressingen. Smaksätt med salt och svartpeppar.

Stek vitlöken i oljan i några minuter utan att den får färg. Vänd i potatisen och smaka av med salt och peppar.

Pensla spetten med olja, stek spetten på stekhäll eller i het ugn.

Servera spetten tillsammans med potatis och dressing.