Open cheese sandwich

10 portioner
Ingredienser
  • 1000 g Pannoumi Stek- & Grillost skivad á 100 g
  • 10 skivor surdegsbröd á ca 30 g
  • 100 ml olivolja
Salsa:
  • 800 g tomat, hackad
  • 200 g schalottenlök, hackad
  • 30 g färsk koriander, hackad
  • 100 ml olivolja
  • 100 ml pressad lime
Så här gör du

Blanda tomat, lök, koriander, olivolja och lime, smaka av med salt och svartpeppar. Känns salsan för syrlig så tillsätt lite honung.

Pensla osten och brödet med oljan och stek eller grilla det på hög värme tills de fått fin färg. Lägg osten på brödet och skeda salsa över.

Tips – salsan kan smaksättas på många olika sätt. Tillsätt vitlök, chili eller rödlök. Om gästerna inte uppskattar koriander så byt ut den mot bredbladig persilja.