Pajdeg
Gör degen i en matberedare, mixa mjölet tillsammans med smöret och tillsätt vattnet och saltet. Låt degen vila i ca en timme och kavla därefter ut den tunt. Lägg degen i en 28 cm springform och nagga degen.
Pajfyllning
Mixa mjölken med färskosten i en mixer. Tillsätt äggen och salta och peppra lätt. Lägg den rivna osten i pajskalet och slå på äggstanningen. Grädda i ugn på 190° i ca en timme.
Betor
Skala och klyfta de kokta rödbetorna. Lägg dem på en plåt och ringla över olja, salta och peppra. Rosta betorna på 175° i 15 minuter. Tvätta de råa rödbetorna och skiva dem tunt och lägg i kallt vatten. Strimla dragonen och ta hälften av den och blanda med oljan och vinägern. Riv ner citronskalen i oljan och salta och peppra och ta i sockret. Dela chèvren i grova bitar. Lägg de rostade betorna på ett fat. Strö på chèvre och nötterna. Ringla över vinägretten. Lägg på de råa betorna och garnera upp med resterande dragon.