Pannkaksfyllningar

Pannkakor med olika fyllningar och tillbehör kan bli till allt från ett enkelt litet mellanmål till ett rejält lunch- eller kvällsmål. Enklast är att använda färdiggräddade pannkakor från butiken, men godast blir det förstås om du gör dem själv.

8 portioner
Ingredienser
HALLON & VISPGRÄDDE
  • 5 dl Hjordnära vispgrädde
  • 300 g hallon
BANAN & CHOKLAD
  • 500 g Lindahls cottage cheese
  • 4 bananer, skivade
  • 2 ½ dl chokladsås
ÄPPLE & KANEL
  • 500 g Bistro färskost
  • 4 äpplen
  • 4 tsk kanel
TONFISK & COTTAGE CHEESE
  • 500 g Lindahls cottage cheese
  • 2 burkar tonfisk (185 g varav 150 g tonfisk)
  • 4 tsk örtsalt
  • persilja
LAX & PURJOLÖK
  • 500 g Bistro färskost
  • 200 g kallrökt lax
  • 4 dl Allerum Präst, finriven
  • 1 purjolök, strimlad
  • 4 tsk örtsalt
MOZZARELLA & TOMAT
  • 500 g Hjordnära crème fraiche
  • 4 x 125 g Galbani mozzarella, i bitar
  • 4 st tomater, hackade
  • basilika, strimlad
MOZZARELLA & SPENAT
  • 500 g Hjordnära crème fraiche
  • 4 x 125 g Galbani mozzarella, i bitar
  • 100 g färsk spenat, hackad
MORÖTTER & SWEET CHILI
  • 500 g Bistro färskost
  • 4 dl Allerum Präst, finriven
  • 1,5 dl sweet chili sås
  • 4 dl morötter, finrivna
  • chili, skivad
OST & SKINKA
  • 500 g Hjordnära crème fraiche
  • 4 dl Allerum Präst, finriven
  • 250 g rökt skinka, strimlad
  • 1 purjolök, strimlad