Ingredienser
Till woken:
- 750 g äggnudlar
- 100 g vitlök, finhackad
- 100 g färsk ingefära, finriven
- 200 g gul lök, strimlad
- 400 g röd paprika, strimlad
- 500 g salladslök, strimlad
- 500 g edamame/sojabönor, kokta, skalade
- 500 g groddar
- 100 ml olja
- 200 ml teriyakisås
- 1 kg Pannoumi Stek & Grillost (10 skivor)
- 0,5 dl olja
Till wasabimajonnäs:
- 450 ml majonnäs
- 30–45 ml wasabipasta
- 30–45 g färsk ingefära, riven
- 100 g smörgåskrasse, klippt
Så här gör du
Vispa samman alla ingredienserna till majonnäsen. Tillaga nudlarna enligt förpackningsinstruktionerna. Stek grönsakerna på hög värme några minuter i oljan. Lägg grönsakerna i ett bleck och ringla på Teriyakisåsen. Stek Pannoumin i oljan några minuter på varje sida, lägg osten på nudlarna och servera tillsammans med wasabimajonnäsen.
Näringsvärde per portion:
Fett 74 g, Protein 40 g, Kolhydrater 80 g.