Pannoumi Teriyaki

10 portioner
Ingredienser
Till woken:
  • 750 g äggnudlar
  • 100 g vitlök, finhackad
  • 100 g färsk ingefära, finriven
  • 200 g gul lök, strimlad
  • 400 g röd paprika, strimlad
  • 500 g salladslök, strimlad
  • 500 g edamame/sojabönor, kokta, skalade
  • 500 g groddar
  • 100 ml olja
  • 200 ml teriyakisås
  • 1 kg Pannoumi Stek & Grillost (10 skivor)
  • 0,5 dl olja
Till wasabimajonnäs:
  • 450 ml majonnäs
  • 30–45 ml wasabipasta
  • 30–45 g färsk ingefära, riven
  • 100 g smörgåskrasse, klippt
Så här gör du

Vispa samman alla ingredienserna till majonnäsen. Tillaga nudlarna enligt förpackningsinstruktionerna. Stek grönsakerna på hög värme några minuter i oljan. Lägg grönsakerna i ett bleck och ringla på Teriyakisåsen. Stek Pannoumin i oljan några minuter på varje sida, lägg osten på nudlarna och servera tillsammans med wasabimajonnäsen.

Näringsvärde per portion:
Fett 74 g, Protein 40 g, Kolhydrater 80 g.