Pannoumiburgare

10 portioner
Ingredienser
  • 600 g Pannoumi, 60 g skivor
  • 140 g ägg
  • 35 g taco, kryddmix
  • 200 g panko
  • 600 g hamburgerbröd, 60 g
  • 150 g isbergssallad
  • 200 g tomat
  • Olja till stekning
Picklad lök
  • 150 g rödlök, skivad
  • 85 g strösocker
  • 25 g ättika 24%
  • 150 g vatten
BBQ-dressing
  • 500 g crème fraiche
  • 250 g chili BBQ
Så här gör du

Blanda picklingslag och slå över löken, låt pickla innan servering. Vispa crème fraichen fast och fluffig med elvisp. Rör sedan i BBQ-såsen, ställ åt sidan. Vispa ägg och tacokrydda, doppa Pannoumin och vänd den sedan i pankon, upprepa detta 2 gånger så att osten får fin panering. Stek Pannoumin i oljan och montera fina burgare med tillbehören.

Näringsvärde per portion:
Energi: 3345,3 kj/797,5 kcal
Fett: 45,0 g
– Mättat fett 21,8 g
Kolhydrater: 68,1 g
– Socker 16,9 g
Protein: 26,7 g
Fibrer: 6,2 g
Salt: 10,2 g