Ingredienser
- 10 st skivor grovt surdegsbröd
- 30 g mizunasallad till garnering
Picklad lök och zucchini
- 250 g rödlök, tunt skivad
- 20 st skivor zucchini, tunna längsgående
- ½ dl äppelcidervinäger
- ½ dl råsocker
- 1,5 dl vatten
Ramslöksspread
- 400 g Président Tartimalin Färskost
- 15 g ramslök, färsk, finhackad eller pulver
- 15 g ruccola
- 3 g bruna senapsfrö, malda
- 1 tsk flytande honung
- 1 krm svartpeppar, mald
Så här gör du
Picklad lök och zucchini
Koka upp lagen och slå den över lök och zucchini och låt dra i ett par timmar.
Ramslöksspread
Blanda alla ingredienser i en matberedare.
Bre surdegsbrödet med spread, lägg på sallad och toppa med lök och zucchini.