Ingredienser
																	
																			
																							- 10 st skivor grovt surdegsbröd
 
																							- 30 g mizunasallad till garnering
 
																					
																										Picklad lök och zucchini
																			
																							- 250 g rödlök, tunt skivad
 
																							- 20 st skivor zucchini, tunna längsgående
 
																							- ½ dl äppelcidervinäger
 
																							- ½ dl råsocker
 
																							- 1,5 dl vatten
 
																					
																										Ramslöksspread
																			
																							- 400 g Président Tartimalin Färskost
 
																							- 15 g ramslök, färsk, finhackad eller pulver
 
																							- 15 g ruccola
 
																							- 3 g bruna senapsfrö, malda
 
																							- 1 tsk flytande honung
 
																							- 1 krm svartpeppar, mald
 
																					
																															 
															
									Så här gör du
 Picklad lök och zucchini
Koka upp lagen och slå den över lök och zucchini och låt dra i ett par timmar.
Ramslöksspread
Blanda alla ingredienser i en matberedare.
Bre surdegsbrödet med spread, lägg på sallad och toppa med lök och zucchini.