Ravioli med shiitaki, salami och mozzarella

4 portioner

Ingredienser

  • 5 dl durumvetemjöl
  • 4 ägg
  • 3 schalottenlökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 300 g shiitakisvamp
  • 200 g salami
  • 200 g Galbani Mozzarella Block
  • salt
  • peppar
  • 4 dl matlagningsgrädde
  • 3 msk hackade örter
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ msk grönsaksfond
  • tomater

Gör så här

Blanda ihop mjöl och ägg till en smidig deg och låt vila. Hacka lök fint och bryn. Hacka svamp och salami fint och fräs med löken. Smaka av med salt och peppar. Låt svalna något. Dela mozzarella i små bitar och rör i. Kavla ut pastadegen och gör ravioli som fylls med svampfyllningen. Koka i saltat vatten.

Koka upp grädde med örter, pressad vitlök och grönsaksfond. Smaka av med salt och peppar. Servera ravioli med gräddsås och tomater.