Vispa smör och socker luftigt. Vispa i ägg. Rör i mjölk, yoghurt och färg. Sikta alla torra ingredienser och vänd snabbt i. Ställ i kylskåp i en timme. Fyll en spritspåse med glatt tyll storlek 8. Ställ kallt igen. Sätt ugnen till 175° varmluft med undervärme. Smörj en plåt i kanterna och lägg på bakplåtspapper. Fettet förhindrar pappret från att flyga runt i ugnen. Ta degen ur kylen och spritsa runda kakor på plåten. Kakorna skal vara ca 4 cm stora och ha ett par centimeters mellanrum, då de flyter ut en aning i ugnen. Banka plåten lätt i bordet, så att kakorna slätar till sig en aning. Grädda i 6–8 min mitt i ugnen. Låt svalna helt innan de fylls. Den obakade degen kan hålla sig ett par dagar i kylen.
Svartvinbärsganache
Värm svartvinbärspuré och honung i tjockbottnad kastrull. Häll över grädden och värm upp till strax under kokpunkten. Häll grädden över den hackade chokladen lite i taget och rör hela tiden med en slickepott. Mixa till sist med stavmixer till slät och glänsande kräm. Rör i smöret och häll upp i spritspåse med glatt tyll storlek 6. Lägg i kylskåp. Para ihop kakorna två och två, så att de passar bra i storlek. Spritsa svartvinbärsganache på underdelen av varje kaka. Lägg på den andra kakan och pressa ihop försiktigt. Rulla kanten av kakan i frystorkade hallon och sikta över hallonpulver strax innan servering. Frystorkade hallon krymper ihop lite efter ett par dagar i kylskåp, så fyll och rulla kakorna samma dag de skal ätas. Förvara svalt. Kakorna håller sig ca 7 dagar i kylskåp.