Ingredienser
																	Basrecept Topping
																			
																							- 7 dl Skånemejerier Crème Fraiche
 
																							- 70 g Allerum Präst, 12 mån, riven
 
																							- 2 msk majonnäs
 
																							- 1 msk dijon
 
																							- 1 st vitlöksklyfta, pressad
 
																							- salt
 
																							- peppar
 
																					
																										Svenska smaker
																			
																							- 1 bas för topping (se ovan)
 
																							- 2 dl ärtor, tinade
 
																							- 3 msk dill hackad
 
																							- 3 tsk pepparrot
 
																							- 2 msk citronsaft
 
																					
																										Syrlig & krispig
																			
																							- 1 bas för topping (se ovan)
 
																							- ¼ vitkål, finriven
 
																							- 2 st äpple, hackade
 
																							- 3 msk bladpersilja, hackad
 
																					
																										Tex-mex
																			
																							- 1 bas för topping (se ovan)
 
																							- 2 st rödlök, strimlad
 
																							- 2 msk jalapenos, hackade
 
																							- 3 msk koriander, hackad
 
																					
																															 
															
									Så här gör du
 Rör samman alla ingredienser.