Tunnbrödsrullar

10 portioner | 20 min
Ingredienser
Gurka, gräslök och färskost
  • 10 tunnbröd
  • 2 dl Président Tartimalin Färskost
  • ½ skivad gurka
  • ½ dl hackad gräslök
Salami, paprika och färskost
  • 10 tunnbröd
  • 2 dl Président Tartimalin Färskost
  • 20 skivor salami
  • 4 skivade röda paprikor
Tomat och färskost
  • 10 tunnbröd
  • 2 dl Président Tartimalin Färskost
  • 5 skivade tomater
Tacorulle med skinka
  • 10 tunnbröd
  • 2 dl Président Tartimalin Färskost
  • 1 påse tacokrydda
  • 20 skivor skinka
  • 5 skivade tomater
Gurka, sallad och färskost
  • 10 tunnbröd
  • 2 dl Président Tartimalin Färskost
  • ½ skivad gurka
  • 10 stora salladsblad
Så här gör du

Gurka, gräslök och färskost
Bred färskost på brödet. Lägg ut gurka och strö över gräslök. Rulla ihop och skär mackan på hälften.

Salami, paprika och färskost
Bred färskost på brödet. Lägg ut salami och paprika. Rulla ihop och skär mackan på hälften.

Tomat och färskost
Bred färskost på brödet. Lägg ut tomater. Rulla ihop och skär mackan på hälften.

Tacorulle med skinka
Blanda färskosten med tacokryddan. Bred färskost på brödet. Lägg ut skinka och tomat. Rulla ihop och skär mackan på hälften.

Gurka, sallad och färskost
Bred färskost på brödet. Lägg ut gurka och salladsblad. Rulla ihop och skär mackan på hälften.