Tunnbrödsrullar

10 portioner | 20 min

Ingredienser

Gurka, gräslök och färskost
  • 10 tunnbröd
  • 2 dl Président Tartimalin
  • ½ skivad gurka
  • ½ dl hackad gräslök
Salami, paprika och färskost
  • 10 tunnbröd
  • 2 dl Président Tartimalin
  • 20 skivor salami
  • 4 skivade röda paprikor
Tomat och färskost
  • 10 tunnbröd
  • 2 dl Président Tartimalin
  • 5 skivade tomater
Tacorulle med skinka
  • 10 tunnbröd
  • 2 dl Président Tartimalin
  • 1 påse tacokrydda
  • 20 skivor skinka
  • 5 skivade tomater
Gurka, sallad och färskost
  • 10 tunnbröd
  • 2 dl Président Tartimalin
  • ½ skivad gurka
  • 10 stora salladsblad

Gör så här

Gurka, gräslök och färskost
Bred färskost på brödet. Lägg ut gurka och strö över gräslök. Rulla ihop och skär mackan på hälften.

Salami, paprika och färskost
Bred färskost på brödet. Lägg ut salami och paprika. Rulla ihop och skär mackan på hälften.

Tomat och färskost
Bred färskost på brödet. Lägg ut tomater. Rulla ihop och skär mackan på hälften.

Tacorulle med skinka
Blanda färskosten med tacokryddan. Bred färskost på brödet. Lägg ut skinka och tomat. Rulla ihop och skär mackan på hälften.

Gurka, sallad och färskost
Bred färskost på brödet. Lägg ut gurka och salladsblad. Rulla ihop och skär mackan på hälften.