Vegetarisk pasta

10 portioner

Ingredienser

  • 1 kg pasta penne
  • 400 g broccoli, i buketter
  • 2 msk vitlök, finhackad
  • 300 g zucchini, i bitar
  • 200 g purjolök, strimlad
  • 150 g morot, i bitar
  • 200 g röd paprika, i stora bitar
  • olivolja
  • 400 g Président Tartimalin Färskost
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • salt
  • grovmalen svartpeppar
  • 1 dl Galbani Grana Padano, färskriven
  • 1 dl basilika

Gör så här

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Stek broccoli, vitlök, zucchini, purjolök, morot och paprika i olivolja i en gryta. Vänd ner färskost och slå på grönsaksbuljong och låt koka försiktigt i ca 5 min. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera med riven ost och basilika.