Ingredienser
- 800 g viltfärs
- 1 dl panko
- 3 dl grönsaksbuljong (färdigspädd)
- 300 g gul lök, finhackad
- 6 st vitlöksklyftor, hackade
- 4 dl oliver, urkärnade, skivade eller hela
- 350 g Galbani Mozzarella Grattugiata
- 250 g morot, riven
- 150 g soltorkade tomater, strimlade
- 3 st ägg
- salt och peppar
- 1 dl färsk basilika och/eller persilja
Snabb mangosalsa
- 300 g Président Tartimalin Fäskost
- 150 g mango chutney
- 150 g tomat, tärnad
- salt och peppar
Så här gör du
Blanda alla ingredienser och gör ett stekprov. Addera krydda eller justera konsistensen på färsblandningen om så behövs. Lägg färsen i brödformar. Baka av i ugn på 175°C till 76°C kärntemperatur. Servera med bakade rotfrukter och mangosalsa.
Snabb mangosalsa
Blanda och smaka av med salt och peppar.