Vinterns smaker
Vintern är en magisk tid fylld av värme, gemenskap och matglädje. Det är också en tid då man vill träffas för att summera året som gått eller precis ska börja – något vi ska ta tillvara på! Men istället för att fastna i traditionella julbord eller nyårssupéer kan man skapa en modern och inbjudande atmosfär med hjälp av en vinterinspirerad meny, afterwork eller något överraskande på buffén. Det är en utmärkt möjlighet att skapa en guldkant när vänner och kollegor samlas för att njuta av säsongens smaker. Och bara få vara tillsammans.
För att underlätta för er har vi satt samman några recept som inte bara är lätta att förbereda, utan också enkla att skala upp eller ner efter behov. Med fokus på bra råvaror är det enkelt skapa minnesvärda matupplevelser!

”Cauliflower cheese”

3 x topping till brie

Mascarpone med bär och smulor

Cheddar Chili cheese

3 x topping till friterad brie

Marinad till prästost

Cheesecake med citron och blåbär

Fritters med pumpa och Präst

Kavringstoast med Rikeröra och rökt lax

Varm brie med körsbär och stjärnanis

Kryddig äpplechutney

Krispigt tunnbröd med ädelost och björnbär

Klassisk ”Cheese ball”

Krustader med tryffel och kronärtskocka

Potatis- och Cheddarmuffins
