Skånemejerier Café & Fastfood

Café och fastfood

För den växande café- och fastfood-marknaden erbjuder vi ett brett urval av mångsidiga och lönsamma produkter. Med varumärken som Allerum, Galbani och Président har vi ostarna du behöver för dina sallader och baguetter. Turkisk och grekisk yoghurt från Salakis är den perfekta basen för snabbfixade kalla såser. För dig som säljer portionsförpackningar erbjuder vi allt från juicer och smoothies till kvarg och drickyoghurt.

Utvalda produkter för café och fastfood

Prèsident Tartimalin Färskost

Président Tartimalin Färskost

Président Tartimalin är en krämig och god färskost med brett användningsområde. Använd som bas i kalla röror, till bagels och bröd. Perfekt till glasyrer, cheesecakes och andra bakverk. Fungerar utmärkt i såväl varm som kall matlagning.

Bravo juice

Sveriges mest köpta juice i greppvänliga 250-ml flaskor för alla som är ”on the go”. Finns i favoritsmakerna Äpple och Apelsin.

Président smör

Président Smör

Ett franskt premiumsmör som kommer i hygienisk portionsförpackning. Passar lika bra till frukostbuffén som på lunchbrickan. Levereras i kartonger med 125 förpackningar à 8 gram.

Santorina Salladsost

Santorina Salladsost

Färdigtärnad salladsost som med sin milda, salta smak uppskattas i maträtter, sallader, smörgåsar, baguetter och pajer.

Président Brie

Président Brie

Président Brie är en riktig klassiker. Smaken är mild och mycket smakfull och osten är alltid serveringsklar. Serveras rumstempererad.

Information & inspiration

Visa fler